Reviews van onze klanten

Wij verzorgen graag vakwerk voor onze klanten. Hieronder leest u enkele reviews van de opdrachtgevers van Cre8tiFF.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan van Eeten, De Wijnparel te Deurne

"Cre8tiFF is het bedrijf wat doet wat het belooft. Wij hebben als wijnspeciaalzaak De Wijnparel het verzoek neergelegd om twee flyers te ontwerpen om gemakkelijk te kunnen verspreiden onder onze klanten. Naar aanleiding van de input die we gegeven hebben, kunnen we alleen maar constateren dat er goed naar ons geluisterd is en een mooi resultaat aan ons geleverd is! Wij zullen Cre8tiFF dan ook zeker aanbevelen bij andere bedrijven!"

 

TJ van Apeldoorn, Vakblad Reisburo Actueel

"Cre8tiFF levert op basis van minimale input, maximale kwaliteit. Femke van Cre8tiFF heeft weinig richtlijnen nodig en laat haar creativiteit haar leiden, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande eindproducten. Een groot verschil met de doorsnee grafisch designer, is dat Femke zeer sociaal is en op persoonlijk vlak heel goed samenwerkt. Al vele jaren maken wij gebruik van de diensten van Femke en de service en kwaliteit die zij levert is super."

Service categorie: Graphic-/webdesigner


Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Waar voor uw geld

 

Marloes Kleijer, Eindredacteur Supermarkt Experience

"Femke van Cre8tiFF kent het klappen van de zweep. Elke opdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd en als klant kan je dan ook voor 100% op deze grafisch vormgever bouwen. Ik werk al jaren samen met Femke. Niets is haar te gek; zelfs de meest ingewikkelde vraag op grafisch vlak weet Femke om te zetten in een prachtig resultaat. Ik hoop nog vele jaren met haar samen te mogen werken."

 

Eugenie Engelbracht, hoofdredacteur Supermarkt experience

“Voor het nieuwe ontwerp van Supermarkt experience, hét vakblad voor de winkelvloer, hebben wij half april 2013 de expertise van Cre8tiFF ingeschakeld. Na een uitgebreide briefing van mijn kant is het bureau ermee aan de slag gegaan en werd er binnen no-time een aantal lay-out voorstellen gepresenteerd.  Ook voor onze nieuwe website heeft Cre8tiFF diverse designvoorstellen gedaan, die wij met enthousiasme hebben overgenomen. Eind mei konden we - mede dankzij de inzet, kennis en slagvaardigheid van Cre8tiFF - onze nieuwe uitgave en website aan onze lezers presenteren. Flexibiliteit, snelheid, meedenken, adviseren, specialist in vormgeving en design en een prettige opstelling gedurende de samenwerking met opdrachtgevers zijn kernwaarden die Cre8tiFF hoog in het vaandel heeft staan. Ik durf Cre8tiFF dan ook met een gerust hart aan te bevelen.”